[image]

Jourservice

Vi vet att hästar sällan insjuknar eller skadar sig under kontorstid. Vi vet också att hästägare är skärrade och oroliga när deras älskade hästar skadar sig eller hastigt insjuknar. Därför har vi jourservice för våra helkunder, dygnet runt, året runt. 

Det innebär att våra kunder vet vart de ska ringa. De vet att någon som de känner kommer hem till deras sjuka häst och hjälper hästen och dom själva genom behandlingar och beslut.
Equimed har joursamarbete med Emma Ringby Åkesson.

Våra jourveterinärer behärskar allt från nyfödda svaga föl till dramatiska fall med t.ex. hästar som sitter fast, inte kan föla eller har skadat sig svårt på annat sätt.

Tjänstgörande jourveterinär svarar i telefonen dygnet runt och prioriterar jourfallen efter medicinsk bedömning. Om veterinären inte svarar när du ringer upp, så är hon upptagen med annat fall och ringer tillbaka så fort hon kan. Lämna korrekt telefonnummer och låt linjen vara öppen för inkommande samtal.

För att få jourservice anlitar man Equimed för sitt behov av veterinärvård, både förebyggande behandlingar som vaccinationer och tandvård men också vid skador, sjukdom och exempelvis hältor.

De kunder som är "helkunder" är alltid prioriterade i tidbokning och vid akuta situationer. 

 

Force majeure: telefonförbindelser, väderlek, sjukdom eller annat utom vår kontroll.